Contact

Photo by Markus Spiske on Unsplash

Verenigingsgegevens

Post:

postbus 311, 1700AH Heerhugowaard
email: secretaris@degroenewaard.nl

Contact dagelijks bestuur

Op dit moment (per 07-2023) heeft onze vereniging een interim-bestuur. Dit interim-bestuur is via de normale emailadressen: voorzitter@degroenewaard.nl en secretaris@degroenewaard.nl te bereiken.

Bestuursverkiezingen

Het doel van het interim-bestuur is om de knelpunten die in juni 2023 hebben geleid tot een bestuurscrisis in kaart te brengen, op te lossen en daarmee de vereniging bestuurbaar te maken en te houden. De verwachting is, dat in het vierde kwartaal van dit jaar bestuursverkiezingen kunnen worden gehouden.

Wil je als verenigingslid meer weten over deze verkiezingen of wil je je kandidaat stellen voor een bestuursfunctie? Dat kan! Neem dan contact op via één van bovenstaande emailadressen. 

 
 

Belangstelling
voor een tuin?

Wanneer u belangstelling heeft voor een tuin en meer informatie wilt over de huidige mogelijkheden, klik dan op onderstaande link.
* Er is momenteel veel interesse in een tuin op één van onze complexen en er is een daarom ook een wachtlijst. Wij zullen ons best doen u zo snel mogelijk hierover te informeren na invulling  van het formulier.


Ik heb belangstelling voor een tuin

Overige vragen

Omdat onze vereniging wordt gerund door vrijwilligers kan het gebeuren, dat het soms iets langer duurt voordat u antwoord van ons krijgt. Wij streven ernaar om mailtjes binnen vijf werkdagen te beantwoorden. Mocht dit niet direct lukken, dan vragen wij om uw geduld.
Overigens is er ook al heel veel informatie op deze website te vinden. Daarnaast is informatie te vinden op de mededelingenborden op de verschillende locaties, bij commissieleden en op de website van koepelorganisatie AVVN.

https://www.avvn.nl